2019 Schedule

Wednesday Schedule: 7:30-9:00 – Registration and Breakfast 8:30-9:00 – Orientation 9:00-12:00 – 3-hour Workshops 9:00-11:00 – 2-hour Workshops 9:00-10:00 – 1-hour Workshops 10:15-11:15 – 1-hour Workshops 11:00-1:30 – Lunch and Exhibitor Time 11:30-12:30 – 1-hour Workshops 12:15-2:15 – 2-hour Workshops 1:00-2:00 – 1-hour Workshops 1:30-4:30 – 3-hour Workshops 2:15-3:15 – 1-hour Workshops 2:30-4:30 – 2-hour […]

Read More...

2019 Spotlight Speakers

Kristina Ishmael served as the K-12 Open Education Fellow at the U.S. Department of Education’s Office of Educational Technology, Digital Learning Specialist for the Nebraska Department of Education, and a teacher to elementary ELL students in Omaha, NE. Workshops- Rethinking Instructional Materials, OER Myths: The Discovery & The Dispelling, Bull$h!+ Skills: Tools for Fighting False/Fake […]

Read More...

2019 Request for Proposals Open

If you have a particular skill, process, idea, etc. that you think other HECC attendees would like to hear about, please consider filling out the HECC Request For Proposals Form and offer to share that information with our community! Our community lives and thrives on our listserv.  Let’s take that knowledge to our BIG EVENT […]

Read More...

2019 Exhibitor Registration NOW OPEN!

Exhibitor registration for 2019 is now open!  Click here to get started.

Read More...

Welcome!

This is where you will find the latest news and updates regarding HECC!

HECC Logo

HECC Logo

About HECC


It is the mission of HECC to provide those charged with implementing educational technology in Indiana schools with timely information and resources in order to improve communication, efficiency, and the integration of technology.


LEARN MORE
%d bloggers like this: